Flors Laguarda | L’Eduard comença el seu camí cap a la Copa d’Europa d’Art Floral
16628
post-template-default,single,single-post,postid-16628,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

L’Eduard comença el seu camí cap a la Copa d’Europa d’Art Floral

L’Eduard comença el seu camí cap a la Copa d’Europa d’Art Floral

L’Eduard i el seu equip ho tenen tot a punt per la seva participació a la Copa d’Europa d’Art Floral que es durà a terme a Gènova aquest abril. El camió carregat, totes les ganes i tota la il·lusió marxen demà cap a Itàlia. Estem molt orgullosos de tu!

Eduard y su equipo lo tienen todo a punto para su participación en la Copa de Europa de Arte Floral que se celebrará en Génova este abril. El camión a punto, todas las ganas y toda la ilusión parten mañana hacia Itália. Estamos muy orgullosos de ti!

Moltes gràcies a tot l’equip (d’esquerra a dreta): José Luis Díaz Miguel, Juan Chamorro, – i a la dreta de l’Eduard- Fernando Espadas, Humberto Mariotte i Esteban Lanza. També moltes gràcies a l’autor de la foto -en Dani Limorte- que acompanyarà l’equip a Gènova i produirà un del documental sobre la participació de l’Eduard a la Copa. Moltíssima sort!

Muchas gracias a todo el equipo: (de izquierda a derecha): José Luis Díaz Miguel, Juan Chamorro, – y a la derecha de Eduard- Fernando Espadas, Humberto Mariotte y Esteban Lanza. También muchas gracias al autor de la foto – Dani Limorte- quien acompaña el equipo a Génova y producirá un del documental sobre la participación de Eduard en la Copa. Muchísima suerte!

Per fer-se fan i seguir el dia a dia de la copa Projecte Gènova 2016
Para hacerse fan y seguir el día a día de la copa Projecte Gènova 2016

No Comments

Post A Comment

Obre WhatsApp
Necessites ajuda?
Hola!